Strategic Family Office

 

Hvad kan Strategic Family Office hjælpe dig med?

 

Et Family Office er en virksomhed, der normalt tilbyder en række finansielle tjenester til velhavende familier.

 

Der er flere grunde til, at du med fordel kan være kunde i et Family Office.

 

Centraliseret formueforvaltning

Vi kan hjælpe med at centralisere en families formue og investeringer, hvilket gør det lettere at overvåge og administrere formuen.

 

Holistisk rådgivning

Vi kan tilbyde en bred vifte af tjenester, samt  være behjælpelige med at organisere og koordinere familiens økonomi, såsom

  • Investeringsrådgivning
  • Skatteplanlægning
  • Boliglån
  • Filantropi
  • Arv og testamente
  • Generationsskifte
  • Forsikring
  • Juridisk rådgivning

Dette kan give en mere holistisk tilgang til en families formueplanlægning og sikre, at alle aspekter af formuen bliver taget i betragtning.

 

Skræddersyede løsninger

Vi kan tilpasse tjenester til en families specifikke behov og mål, hvilket kan hjælpe med at opnå bedre resultater og minimere risici.

 

Langsigtet planlægning

Family Offices er kendt for at have en langsigtet tilgang til investeringer og formueforvaltning. Dette kan hjælpe dig med at opnå dine langsigtede finansielle mål og minimere risikoen for tab på kort sigt.

 

Beskyttelse af arv

Vi kan hjælpe med at beskytte en families arv ved at hjælpe med at oprettelse af kapital forsikringer, der kan sikre, at formuen går videre til de næste generationer i familien.

 

Personlig opmærksomhed

Et Family Office har typisk færre kunder end traditionelle banker og investeringsfirmaer, hvilket betyder, at du kan forvente en mere personlig service og opmærksomhed på den enkelte families unikke behov.

 

Vi kan give familien professionel rådgivning og støtte i beslutningstagning og kommunikation inden for familien.

 

Vi arbejder sammen med et netværk af eksterne eksperter såsom advokater og revisorer, som hjælper til med at tilbyde optimal rådgivning indenfor deres fagområde.

 

Ønsker du at høre mere om Strategic Family Office, er du velkommen til at kontakte Helle Sigsgaard Højtved enten på mail eller tlf. 53 35 66 11.

 

 

 

 

Artikler i Børsen om Strategic Family Office

Strategic Family Office er en del af Strategic Wealth Management familien, hvor fokus er bredere. Her hjælper vi med at skaffe de rigtige advokater, revisorer, bankforbindelser og meget mere.

I artiklen Velhavere søger hjælp til bankbøvl og svære samtaler hos aktiehajen og formue­spe­ci­a­li­sten, fortæller Helle Sigsgaard Højtved og Peter Kubiki om, hvilke fordele, der er som kunde, ved at bruge vores Family Office. 

Læs artiklen her

Hvis du ikke har Børsen abonnement, kan du læse teksten her

 

Børsen har også talt med en af vore kunder i Strategic Family Office. 

I artiklen Uheldig investe­ring kostede velhaver dyrt – nu har han fået en personlig rådgiver fortæller Thomas Tøttrup om, hvorfor han har valgt at bruge vores Family Office, og hvad han har fået ud af det.

Læs artiklen her 

Hvis du ikke har Børsen abonnement, kan du læse teksten her

 

 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.