Selskaber

Du får let og omkostningseffektiv formueforvaltning

Når du investerer din formue i et af vores investeringsselskaber, er du sikret en let og effektiv forvaltning af dine midler. Du har blot ét enkelt stykke papir at skulle forholde dig til, nemlig din aktie i investeringsselskabet.

Vi gør livet lettere for dig
– og vi starter med simpel formueforvaltning

Alle øvrige administrative procedurer foretager investeringsselskabet. Og da den samlede formue i investeringsselskabet er stor, opnår du også en stor spredning på forskellige værdipapirer.

 

Der er ingen risiko for dobbeltbeskatning

Vores investeringsselskaber er alle skattefrie, hvilket betyder, at al beskatning sker hos dig som investor. Beskatningen foregår efter lagerprincippet, og der er derfor ingen risiko for dobbeltbeskatning

 

Vi giver dig høj prioritet og knivskarpe investeringsstrategier

Da investeringsselskabet er en stor kunde hos os, opnår selskabet højeste prioritet i porteføljeforvaltningen. Derfor kan eventuelle ændringer hurtigt og effektivt blive effektueret. For dig betyder det, at dine værdipapirer bliver omlagt på netop det tidspunkt, hvor vi finder det mest optimalt.

 

Størrelsen gør det ligeledes let for os at følge de investeringsstrategier, som selskabet navigerer efter. Her kan vi blandt andet nævne vores anerkendte IR-kvotient strategi, som siden 1992* faktisk har givet gode afkast til vores investorer.

 

Hvem kan være investorer

Investeringsselskaber er velegnede til alle typer af langsigtede investorer. 

 

Uanset om du er privat investor, pensionsordning, virksomhed, fond eller institutionel investor, kan du med fordel bruge investeringsselskaber som et led i den overordnede investeringsstrategi.

 

Dine omkostninger ved at handle aktier i selskabet er marginale (se omkostningerne på faktaark under de enkelte selskaber).

 

 

baseret på faktiske samt modelbaseret afkast

 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Se forklaring på IR-kvotienten